Reforç Escolar

Reforç Escolar

by
604 604 people viewed this event.

Al Centre ARS oferim un nou servei, Classes de reforç escolar i classes particulars adaptades per cursos i assignatures a tots aquells i aquelles, nens, nenes i joves que necessitin reforçar alguna/es àrea/es escolars.

El reforç escolar es durà a terme de forma individual o en grups reduïts reforçant i ajudant a l’alumne/a a superar tots aquells obstacles i dificultats que trobi en el camí de l’aprenentatge.

El nostre objectiu és que els nens, nenes i joves que vénen al nostre centre puguin progressar i superar tots aquells obstacles que troben en el seu desenvolupament i aprenentatge escolar. Com a professionals de la psicologia infanto juvenil i de la psicopedagogia, ens preocupem per les inseguretats que es poden produir en el context escolar a causa de la manca de comprensió en certes assignatures. A més, facilitem aquesta comprensió amb diferents tècniques d’aprenentatge i d’estudi.

Finalment el nostre equip de professorat planifica i programa les classes particulars en base a  les necessitats i els interessos de cada alumne.

Oferim grups de reforç escolar, per a totes les assignatures, tant per a primària, secundària com batxillerat. Si necessites que et donem un cop de mà amb alguna assignatura o amb la preparació d’algun examen, no dubtis en contactar amb nosaltres!

  • Flexibilitat horària
  • Materials extres i personalitzats
  • Grups reduïts o individuals
  • Atenció personalitzada

To register for this event please visit the following URL:

 

Date And Time


Share With Friends