EL CENTRE

ARS care about you està format per un equip sòlid, multidisciplinari, format per professionals altament qualificats i amb una llarga experiència. Treballem de manera coordinada amb un objectiu comú: oferir una visió integral per atendre el que cada pacient necessita.

En l’actualitat el centre ofereix serveis d’assessorament especialitzat en l’avaluació i el tractament, tot oferint serveis vinculats a la psicologia, la salut i l’aprenentatge. 

Atenem les persones per tal de poder ajudar-les a prevenir i/o abordar aquelles dificultats emocionals, de comportament i de relació que impliquen un estancament o desequilibri en el desenvolupament humà. La finalitat del nostre treball és millorar la qualitat de vida i ajudar la persona a trobar els recursos més apropiats per fer front a les preocupacions que poden sorgir al llarg de la vida. A ARS ens defineixen els nostres principis i valors. La nostra visió parteix de la professionalitat i de l’excel·lència assistencial als nostres pacients. Per a nosaltres, la comunicació i el compromís amb famílies i escoles és un tret diferencial del nostre dia a dia. A més, la recerca i la innovació també formen part de la nostra identitat. Per aquest motiu, promovem i valorem la formació continuada entre els nostres especialistes.  

A més, la comunicació i el compromís amb famílies i escoles és un tret diferencial del nostre dia a dia.